110 KG vismagneet

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:kopen
  • Bericht reacties:1 reactie

De 110 KG vismagneet kopen

5/5

€28.95

Meer info over de 110 KG vismagneet.

De 110 KG vismagneet is een top magneet die enorm veel wordt verkocht. Het is wel een beginnende magneet, maar met deze magneet en een beetje geduld haal je zowat alles al uit het water. Hiervan heb ik er meerdere gehad en heb deze altijd bij wanneer ik ga magneetvissen. Ze weegt niet veel, is compact en doet perfect zijn job.

Tevens is deze 110 KG vismagneet enorm veel verkocht geweest als de perfecte magneet voor beginners. Deze kost niet veel en trekt eigenlijk alles al naar boven met een dosis geduld. Een zeer sterke vismagneet die zeker zijn werk doet. Prijs kwaliteit gezien is dit de beste magneet op de markt.

Extra opties voor de 110 KG vismagneet.

55 kg magneet hoesje

Hoesje: Dit rubberen hoesje bied je magneet extra bescherming. Wanneer je deze gebruikt voor te magneetvissen raden wij aan om dit hoesje vast te lijmen met loctite aan je magneet zodat deze niet meer los komt. Je kan deze ook gebruiken bij het opbergen van je 110 KG vismagneet.

€1 extra

touwen magneetvissen

Touwen: Wanneer je gaat magneetvissen heb je ook een goed touw nodig. Deze 110 KG vismagneet wordt aangeboden met 10 verschillende touwen naar keuze. Voor deze 110 KG vismagneet raden wij het goedkoopste PP 6 mm touw aan. Alle touwen zijn 20 meter lang wat perfect is voor te magneetvissen.

€5 – €11.95 extra

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie