130 KG vismagneet

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:kopen
  • Bericht reacties:0 Reacties

De 130 KG vismagneet kopen

5/5

€29.95

Meer info over de 130 KG vismagneet.

De 130 KG vismagneet valt goed te vergelijken met de 110 KG vismagneet. Een perfecte beginners magneet die enorm veel wordt verkocht omdat deze vrij goedkoop is. Deze 130 KG vismagneet is een pak dikker dan de 110 KG vismagneet, maar de oppervlakte is wel kleiner. Het voordeel dat de magneet dikker is is dat ze dus ook minder snel kan barsten. Tevens zal dit omhulsel er ook voor zorgen dat deze magneet niet snel zal barsten. Enkel bij slecht gebruik krijg je deze magneet kapot.

De prijs kwaliteit verhouding van deze magneet is zeer hoog en daarom wordt deze ook zoveel verkocht. De perfecte magneet wanneer je magneetvissen wil leren kennen

Extra opties voor de 130 KG vismagneet.

55 kg magneet hoesje

Hoesje: Dit rubberen hoesje bied je magneet extra bescherming. Wanneer je deze gebruikt voor te magneetvissen raden wij aan om dit hoesje vast te lijmen met loctite aan je magneet zodat deze niet meer los komt. Je kan deze ook gebruiken bij het opbergen van je 130 KG vismagneet.

€1 extra

touwen magneetvissen

Touwen: Wanneer je gaat magneetvissen heb je ook een goed touw nodig. Deze 130 KG vismagneet wordt aangeboden met 10 verschillende touwen naar keuze. Voor deze 130 KG vismagneet raden wij het goedkoopste PP 6 mm touw aan. Alle touwen zijn 20 meter lang wat perfect is voor te magneetvissen.

€5 – €11.95 extra

Geef een reactie