55 KG vismagneet

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:kopen
  • Bericht reacties:0 Reacties

De 55 KG vismagneet kopen

4.5/5

€15.95

Meer info over de 55 KG vismagneet.

De 55 KG vismagneet is een kleine magneet die kan gediend worden bij het magneetvissen, maar wordt dan aangeboden als vismagneet voor kinderen. Je zou zeggen dat 55 KG veel is, maar als vismagneet is dit niet te groot. Wel is deze magneet perfect om het kleine materiaal uit het water te halen. Uit ervaring kan ik zeggen dat het ook mogelijk is om met deze magneet zelf een fiets uit het water te krijgen, maar je zal wat geduld nodig hebben voordat de 55 KG vismagneet zich ergens stevig achter vast zet. 

Ook wordt deze magneet vaak gekocht omdat ze handig is voor allerlei functies. Zelf hangt deze magneet in mijn camionette omhoog als soort verzetbare haak. Ook weet ik dat deze magneet vaak wordt gekocht door mensen die hun sleutels of ander klein materiaal uit een rioolputje te vissen. Een handig magneetje dus.

Extra opties voor de 55 KG vismagneet.

55 kg magneet hoesje

Hoesje: Dit rubberen hoesje bied je magneet extra bescherming. Wanneer je deze gebruikt voor te magneetvissen raden wij aan om dit hoesje vast te lijmen met loctite aan je magneet zodat deze niet meer los komt. Je kan deze ook gebruiken bij het opbergen van je 55 KG vismagneet.

€1 extra

touwen magneetvissen

Touwen: Wanneer je gaat magneetvissen heb je ook een goed touw nodig. Deze 55 KG vismagneet wordt aangeboden met 10 verschillende touwen naar keuze. Voor deze 55 KG vismagneet raden wij het goedkoopste PP 6 mm touw aan. Alle touwen zijn 20 meter lang wat perfect is voor te magneetvissen.

€5 – €11.95 extra

Geef een reactie