75 KG vismagneet

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:kopen
  • Bericht reacties:0 Reacties

De 75 KG vismagneet kopen

5/5

€19.95

Meer info over de 75 KG vismagneet.

De 75 KG vismagneet is de meest verkochte magneet voor kinderen. Dit omdat ze klein is en toch al een redelijke trekkracht waarmee je wat boven water kan krijgen. Wij hebben deze magneet enorm veel verkocht en hier zijn al enorm wat voorwerpen mee gevonden. Ook ikzelf heb deze magneet al meermaals gaan testen en heb met de 75 KG vismagneet zelf een fiets boven water kunnen trekken. Ervaren magneetvissers weten dat fietsen wel eens lastig kunnen zijn om boven water te krijgen. Echter heb je wel een portie geluk en geduld nodig voor je met deze magneet een fiets boven water zal krijgen, maar uiteindelijk zal het wel lukken. Een perfecte magneet die vooral verkocht is geweest voor kinderen. Met dit omhulsel zal de magneet niet breken.

Extra opties voor de 75 KG vismagneet.

Hoesje: Dit rubberen hoesje bied je magneet extra bescherming. Wanneer je deze gebruikt voor te magneetvissen raden wij aan om dit hoesje vast te lijmen met loctite aan je magneet zodat deze niet meer los komt. Je kan deze ook gebruiken bij het opbergen van je 75 KG vismagneet.

€1 extra

touwen magneetvissen

Touwen: Wanneer je gaat magneetvissen heb je ook een goed touw nodig. Deze 75 KG vismagneet wordt aangeboden met 10 verschillende touwen naar keuze. Voor deze 75 KG vismagneet raden wij het goedkoopste PP 6 mm touw aan. Alle touwen zijn 20 meter lang wat perfect is voor te magneetvissen.

€5 – €11.95 extra

Geef een reactie