Grote dreghaak

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:kopen
  • Bericht reacties:0 Reacties

De grote dreghaak kopen.

5/5

€34.95

Grote dreghaak kopen voor tijdens het magneetvissen.

Het gebeurt wel vaker dat je aan een groot voorwerp komt vast te zitten onder water dat je er niet uit krijgt met de magneet. Dan is een dreghaak zeker handig. Je gooit deze naar het voorwerp en omdat je veel meer kracht op een dreghaak kan zetten krijg je grote voorwerpen er veel makkelijker uit. Deze grote dreghaak is van inox gemaakt wat deze ook roestvrij zal houden en super sterk wat je nooit kapot zal krijgen. Tevens is deze dreghaak ook geschikt voor gebruik op zee. Het zeewater zal zeker niet invreten op deze dreghaak. Deze dreghaak is 25cm hoog en heeft 4 haken om makkelijk alle voorwerpen uit het water te trekken. 

Extra tip om te verdienen aan jouw dreghaak.

dreghaak kopen

Als magneetvisser kom je enorm wat fietsen en zelf motors tegen onder water. Met een magneet ben je hier lang mee bezig en vele magneetvissers laten deze zelf expres liggen. Echter heb ik wel een goede tip om extra geld te verdienen aan je dreghaak. Vooral fietsen en motors haal je makkelijk uit het water met een goede dreghaak. Op mijn favoriete spot lagen vele fietsen. Vervolgens ben ik een dreghaak gaan kopen en heb er +-50 fietsen uit gehaald om een uurtje tijd. Dit leverde mij snel €100 op bij oud ijzer. Een dreghaken kopen valt mee van aankoopprijs en is snel terug verdiend.

Dreghaak kopen met korting.

Met de kortingscode magneetvissen.eu krijg je 10% korting op vismagneet.com. 

Goedkopere dreghaak kopen?

De bovenste dreghaak is te koop voor €34,95. Wil je een dreghaak kopen, maar vind je de bovenstaande te duur? Dan hebben wij nog een 2de dreghaak te koop die iets kleiner is. Deze dreghaak is te koop voor €29,95. Een kleinere dreghaak heeft ook als voordeel dat ze iets makkelijker een magneet die vast zit los kan krijgen. Bekijk gerust de kleinere dreghaak die je kan kopen eens door op onderstaande link te klikken.

kleine dreghaak kopen

Geef een reactie