50 KG vismagneet

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:kopen
  • Bericht reacties:0 Reacties

De 50 KG vismagneet kopen

5/5

€15.95

Meer info over de 50 KG vismagneet.

De 50 KG vismagneet is de kleinste magneet is het gamma en is puur bedoeld voor kinderen of voor personen die enkel opzoek zijn naar muntjes. De kleine magneet heeft toch al een behoorlijke trekkracht, maar is nog volledig veilig voor de handjes. Dat is dan ook de reden waarom deze magneet vooral aangeboden wordt als kindermagneet. Hebben jouw kinderen al redelijk wat kracht, dan zullen ze wel liever een wat krachtigere magneet willen hebben.

Ook wordt deze magneet vaak gebruikt voor andere doeleinde. Zo heb ik deze magneet al weten gebruikt worden als magneetje om autosleutels of andere voorwerpen uit een rioolputje te vissen of bijvoorbeeld als extra kapstokhouder voor in de wagen. Je kan het zo gek niet bedenken of deze magneet kan er voor dienen.

Extra opties voor de 50 KG vismagneet.

55 kg magneet hoesje

Hoesje: Dit rubberen hoesje bied je magneet extra bescherming. Wanneer je deze gebruikt voor te magneetvissen raden wij aan om dit hoesje vast te lijmen met loctite aan je magneet zodat deze niet meer los komt. Je kan deze ook gebruiken bij het opbergen van je 50 KG vismagneet.

€1 extra

touwen magneetvissen

Touwen: Wanneer je gaat magneetvissen heb je ook een goed touw nodig. Deze 50 KG vismagneet wordt aangeboden met 10 verschillende touwen naar keuze. Voor deze 50 KG vismagneet raden wij het goedkoopste PP 6 mm touw aan.

€5 – €11.95 extra

Geef een reactie