Geld verdienen met magneetvissen.

Het lijkt misschien wel vreemd, maar bij het magneetvissen valt er zeker wat te verdienen. Meer nog, je magneet is eigenlijk snel terug verdiend als je wat gaat doen met je vondsten. In dit artikel zullen wij meerdere mogelijkheden geven hoe je geld kan verdienen met het magneetvissen.

1: Direct geld vinden bij het magneetvissen.

De beste manier is uiteraard direct iets van waarde vinden. Zo is het vrij bekend dat bij het magneetvissen met regelmaat kluizen worden gevonden. Uiteraard is het grotendeel van deze kluizen leeggeroofd en bevatten ze dus geen waarde meer. Maar hier en daar vindt je wel nog eens een kluis die niet open is geweest. Je zou niet de eerste zijn in België en Nederland die een volle kluis boven haalt. 

Ook koperen muntstukken zijn magnetisch. Het zijn dan wel maar stukjes van 1 tot 5 cent maar je zou ook hier niet de eerste zijn die een hotspot vindt met 100den munten.

2: Oud ijzer binnen brengen bij de ijzerboer.

magneetvissen geld verdienen

Je zou ervan verschieten, maar deze manier kan je behoorlijk wat geld opleveren. Het meeste dat je zal bovenhalen heeft dan wel geen waarde en is vuil, maar er zijn vele magneetvissers die met een aanhangwagen gaan magneetvissen en die vrij snel vullen. Alles van oud ijzer kan je binnen brengen bij een ijzerboer en hiervoor krijg je een vergoeding. Op dit moment krijg ik bij mijn locale ijzerboer €0.14 per kg en na een dagje magneetvissen kan je makkelijk 100 tot meer kg hebben bovengehaald.

3: Mooie vondsten kunnen veel geld opbrengen.

Vele magneetvissers houden er een vitrinekast aan over met hun mooiste vondsten en er zijn er bij die hier enorm waardevolle voorwerpen aan over houden. Zo heb ik bijvoorbeeld al 100den Duitse WO II zien voorbij komen, munten van de 16de eeuw, tonnen aan wapens met soms enorme zeldzame uitschieters en ga zo maar verder. 

Het gaat zelf zo ver dat ik al mensen er volledige motoren en auto’s heb weten uittrekken met magneten en kranen. Zo is bijvoorbeeld met het magneetvissen in Polen een tank gevonden en vervolgens eruit getrokken met kranen. Je kan het zo gek niet bedenken en ze hebben het al weten te vinden met het magneetvissen.

Geef een reactie