Magneetvissen magneet kopen

Welke magneetvissen magneet kopen ?

De vraag “welke magneetvissen magneet kopen” wordt vaak gesteld en dat is ook logisch. Niemand wilt zijn geld verspillen aan een magneet die niet bij jou past. In dit artikel gaan wij wat dieper in op welke magneten er allemaal zijn en welke magneetvissen magneet jij het best kan kopen zodat je kan gaan magneetvissen.

Welke magneet hoort bij welke persoon.

Magneten voor kinderen.

Voor kinderen raden wij uiteraard geen super sterke magneten aan. Deze kunnen makkelijk kleine vingers breken dus dit is te gevaarlijk voor kinderen. Wij raden eerder de 110KG magneet aan voor kinderen. Deze zal geen vingers breken.

Selectief magneetvissen

Een zeer sterke magneet is de Ironman vismagneet welke €80.95 kost. Deze kan veel boven halen, maar is ook nog redelijk makkelijk los te krijgen onder water. Hiermee kan je de levensduur van je magneet aanzienlijk verhogen.

Alles boven halen.

Er zijn veel magneetvissers die de aller sterkste magneet willen hebben en dan raden wij de Predator magneet aan. Dit beest trekt alles naar boven zolang jij het maar naar boven krijgt. Voor €104.95 heb jij een absoluut beest in huis.

De beste magneetvissen magneten die je kan kopen.

110 KG vismagneet

5/5

€28.95

Ironman vismagneet

5/5

€80.95

Predator vismagneet

magneetvissen magneet kopen
5/5

€104.95

Een goede magneet heeft een goed touw nodig.

Er zijn vele touwen op de markt, maar voor een sterke magneet heb je toch een goed touw nodig. Een goed touw is ongeveer een 20 meter lang en een touw dat stevig genoeg is zodat je jouw magneet niet verliest. Wanneer het aankomt op de iets kleinere magneten zoals de bovenstaande 110 KG magneet, dan is een gewoon touw van 6 tot 8 mm dikte genoeg. Wanneer je een sterkere magneetvissen magneet gaat kopen dan is een sterk touw ook handig. Een gevlochten touw raden wij dan zeker ook aan omdat deze al een pak sterker zijn en ook minder hard snijden in de handen. Zeker sterke magneten kunnen jouw handen beschadigen als ze vast komen te zitten.

Magneetvissen magneet kopen met korting.

Kortingscode:

Sinterklaas

Ga je een magneetvissen magneet kopen, dan is het toch handig om te weten dat je nog eens 12% korting kan krijgen op de totale aankoop van alle bovenstaande magneten evenals alle andere magneten die te koop zijn op Vismagneet.com

Geef een reactie